text.skipToContent text.skipToNavigation
false (Bekijk projecten)
Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoekervaring te verbeteren. Wanneer u deze notificatie sluit gaat u akkoord met onze Privacy Policy.

Smart Home met Busch-free@home®.

Huisbesturing was nog nooit zo gemakkelijk.


Eenvoudig slim. Busch-free@home® maakt van uw huis een intelligente woning. Jaloezie, licht, verwarming, airco, deurcommunicatie of scènes: eenvoudig te bedienen met een schakelaar aan de wand, met de laptop, tablet of smartphone, zelfs buitenshuis. Dat geeft een volkomen nieuw gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid van tijd en ruimte.


Alle functies zijn via de webinterface met laptop of pc of met gebruik van de app gemakkelijk te configureren. De bijzonder gebruiksvriendelijke app van Busch-free@home® maakt ook de huisbesturing met smartphone of tablet net zo eenvoudig als het surfen naar een internetsite. Met deze multifunctionele afstandsbediening kunt u ook zonder veel voorkennis instellingen achteraf wijzigen.
Eenvoudig, praktisch, comfortabel en energie-efficiënt. En bijzonder voordelig met slechts geringe meerkosten ten opzichte van een conventionele elektrische installatie.1. System Access Point
Geconfigureerd met eenvoud.
free@home system access point bestellen

De hart van de Busch-free@home® is het System Access Point. Hij vormt de link tussen het systeem met de computer, tablet of smartphone. Zo kunnen de functies van de installatie worden gedefinieerd en op afstand worden bediend – ook achteraf. Bovendien kan het System Access Point via een router op het netwerk worden aangesloten per LAN of WLAN. Aansluiten en klaar.


 

2. Busch-free@homePanel 7”
Vrijheid is een fantastisch gevoel.
free@home 7 bestellen

Het Busch-free@homePanel voert alle functies van de Busch-free@home® uit via een vrij configureerbare bedieningspagina en fungeert tegelijkertijd als schakel met het deurcommunicatiesysteem Busch-Welcome®. In het totaal kunnen 16 functies vrij worden geconfigureerd: licht schakelen en/of dimmen, besturen van jaloezie, scènes, verwarming, airco en natuurlijk het beantwoorden van de deurcommunicatie .
4. Busch-Welcome® Deurcommunicatie
Veiligheid aan de voordeur.
busch-welcome deurcommunicatie bestellen

De huisdeur vormt de overgang tussen openbare ruimte en uw privédomein. En deze bijzondere ontmoetingsplek houden we graag zo veilig mogelijk. De deurcommunicatie van Busch-Jaeger opent daarvoor nieuwe perspectieven. Voor omvangrijke veiligheid, meer comfort en een modern stilistisch passend design. Busch-Welcome® is zowel geschikt voor nieuwbouwprojecten als voor de modernisering van allerlei soorten gebouwen.

 5. Busch-free@home® Online Support
Snel en eenvoudig voor bewoners en professionals.
busch-jaeger online support Busch-free@home® Online support

Wij willen u graag zo goed mogelijk helpen. Dit doen we bijvoorbeeld met het onlangs geïntroduceerde Busch-free@home® Online Support. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk, voor installateurs en consumenten.