text.skipToContent text.skipToNavigation
false (Bekijk projecten)
Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoekervaring te verbeteren. Wanneer u deze notificatie sluit gaat u akkoord met onze Privacy Policy.
Nieuwe Hager Vision groepenkasten bij Rexel.nl

Hager Vision is vernieuwd

Zoals u vaker hoort zijn het vaak de kleine details die het grootste verschil maken. Door een aantal kleine, maar daardoor niet minder belangrijke, aanpassingen is de groepenverdeler van Hager: Vision vernieuwd. Al weer ruim 20 jaar geleden kon u kennis maken met de eerste Vision. Vision is steeds aangepast aan moderne eisen, maar de laatste 2 jaar heeft Hager – samen met Nederlandse installateurs – gewerkt aan een grondige vernieuwing op meer dan 15 punten. Door slimme innovaties is de nieuwe Vision nóg makkelijker te installeren.

Product

Vision is geschikt voor de woningbouw, zoals: renovatie seriebouw, renovatie vrijstaand en nieuwbouw. Meer weten over Vision? Kijk op: Hager.nl/vision

Vernieuwing

De nieuwe Vision beschikt over een hoger buisinvoerstuk, dat zorgt voor een vergroting van de werkruimte en daarmee ook een vergroting van het installatiegemak. Daarnaast zijn ook de bevestiging, isolatie en de veiligheid verbeterd. Op hagerhowto.nl vindt u instructievideo’s met uitleg en tips over het gebruik van onze producten.

Bestelhulp

Via Rexel zijn ruim 650 producten uit het Vision-productprogramma verkrijgbaar. Kunt u wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste verdeler? Maak dan gebruik van de online bestelhulp op Groepenkast.nl. In een paar eenvoudige stappen heeft u zo de juiste verdeler gevonden. De bestelhulp kan ook als app gedownload worden en is voor zowel iOS als Android gratis verkrijgbaar.

Selfie-actie

Hager wilt graag alle harde werkers die gebruik maken van hun producten belonen. Bent u trots op uw werk of persoonlijke project? Upload dan nu een selfie op groepenkast.nl waar u vol trots voor uw net geplaatste Hager-groepenkast staat. Als dank voor uw foto stuurt Hager u een leuk T-shirt!

Maak een selfie