text.skipToContent text.skipToNavigation
false (Bekijk projecten)
Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoekervaring te verbeteren. Wanneer u deze notificatie sluit gaat u akkoord met onze Privacy Policy.
Rexel Industrial Supply Solutions

Rexel Industrial Supply Solutions (RISS)

Rexel.nl is de online winkel voor Rexel Industrial Supply Solutions (RISS) met best practice functionaliteiten en snelle toegang tot een groot aanbod van producten.


RISS is onderdeel van Rexel, een groothandel in elektrotechnische materialen met wereldwijde dekking. RISS biedt een uitgebreid pakket met een groot aanbod van product en kosten- besparende oplossingen voor industriële klanten.


RISS distribueert een breed scala van producten die clean room verbruiksgoederen producten, industriële veiligheidsuitrusting, beschermende kleding en Maintenance Repair Operations (MRO) producten. We hebben een brede klantenbasis in de farmaceutische industrie, gezondheidszorg, elektronica, chemische en voedingsmiddelenindustrie sectoren. We ontzorgen een reeks van multinationale bedrijven met een uitgebreid service pakket welke in lijn is met de eisen van de moderne industrie. Veel van deze bedrijven maken gebruik van RISS voor al hun wensen.


RISS heeft een Vendor Managed Inventory Service (VMI) voor veel van onze zakelijke partners. Dit biedt onze klanten beheer diensten, waarbij RISS de voorraad op de locatie beheerd. Dit biedt onze partners belangrijke meerwaarde en kostenbesparingskansen.


Onze sterke focus op de klant betekent dat we ernaar streven onze klanten iets bijzonders in de huidige markt te geven - inzicht in wie de klant is, wat hun behoeften zijn, voldoen aan die eisen, foutloos en op tijd. Een team van ervaren, hoog opgeleid personeel staat elke dag (en indien nodig, nacht) klaar voor support en advies.


Heeft u vragen? Neem contact op met ons industrie team.