text.skipToContent text.skipToNavigation
false (Bekijk projecten)
Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoekervaring te verbeteren. Wanneer u deze notificatie sluit gaat u akkoord met onze Privacy Policy.

SMA Sunny Boy omvormers & Smart Connected


SMA Sunny Boy bij Rexel.nl

De geïntegreerde SMA Smart Connected service ontzorgt u en uw klanten

SMA’s Smart Connected bewaakt helemaal gratis de goede werking van de omvormer van uw klant. Blijkt er onderhoud nodig, dan krijgt u automatisch bericht toegestuurd. Snel en efficiënt uw klant helpen, zonder onnodige verplaatsingen, dat wil toch iedereen?


sma sunny boy snelle montage

Snelle montage: uw nieuwe Sunny Boy aansluiten is een kwestie van ophangen, kabels verbinden en installeren via de smartphone. U hoeft de omvormer hiervoor niet te openen.


Installatie video
inbedrijfstelling video
sma sunny boy island

Toekomstbestendig: bijkomende onderdelen zoals batterijen zijn ook later aan te koppelen. De Sunny Boy is toekomstgericht!


Sunny Boy video
sma smart connect ontzorgt

SMA staat voor kwaliteit. En dankzij Smart Connected ontzorgt SMA u en uw klant gratis van alle mogelijke kopzorgen. Maximum comfort voor zowel u als uw klanten!


Smart Connected video
sma sunny boy snelle montage


Met andere merken verliest u rendement wanneer één zonnepaneel niet goed meer werkt of in de schaduw staat. Dat paneel verlaagt de DC-stroom, waardoor ook de andere panelen minder opbrengen.

sma sunny boy snelle montage


De nieuwe Sunny Boy overbrugt het onderdeel van het zonnepaneel dat de stroom vertraagt. Zo haalt u nog steeds het maximumrendement uit het paneel zonder dat de anderen worden beïnvloed.